Francia citromtorta recept
Hozzávalók / 4 adag
Tészta
15 dkg finomliszt
10 dkg vaj (szobahőmérsékletű/margarin is lehet)
5 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 db tojássárgája
Krém
3 db tojás
10 dkg vaj
2 citromból nyert citromhéj
2 citromból nyert citromlé
10 dkg cukor
1 csipet só
Tető
4 db tojásfehérje
20 dkg cukor
hozzávalók / 4 adag
Tészta
15 dkg finomliszt
10 dkg vaj (szobahőmérsékletű/margarin is lehet)
5 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 db tojássárgája
Krém
3 db tojás
10 dkg vaj
2 citromból nyert citromhéj
2 citromból nyert citromlé
10 dkg cukor
1 csipet só
Tető
4 db tojásfehérje
20 dkg cukor
A legjobb előző este elkészíteni a tortát, és éjszakára a hűtőben hagyni. Hogy ne ragadjon le az alja, vékonyan kivajazhatjuk a formát.
NOSALTY
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése