"HOZZÁVALÓK:
2 db zöld paprika,
1 db piros paprika,
kapor,
zöldpetrezselyem,
200 g krémsajt,
75 g vaj,
4 gerezd fokhagyma,
150 g sonka.
1 db piros paprika,
kapor,
zöldpetrezselyem,
200 g krémsajt,
75 g vaj,
4 gerezd fokhagyma,
150 g sonka.
ELKÉSZÍTÉS:
A krémsajtot tegyük be a fagyasztóba, a sonkát szeleteljük fel apró darabokra. A kaprot és a zöldpetrezselymet vágjuk apróra. Tegyük a sonkát egy tálba és keverjük össze az apróra vágott kaporral és a zöldpetrezselyemmel. Vegyük ki a krémsajtot a fagyasztóból és reszeljük le, majd adjuk hozzá a sonkás keverékhez. A puha vajat keverjük hozzá. Ahhoz, hogy a vaj puha legyen vegyük ki a hűtőből 30 perccel előbb. Ha elfelejtettük akkor vágjuk kockára és tegyük be 5 másodpercre a mikrosütőbe. Tisztítsuk meg és zúzzuk össze a fokhagymát, adjuk a masszához. Keverjük össze a tölteléket egy villával. Mossuk meg a paprikákat, vágjuk le a végeiket és távolítsuk el a magokat, vigyázzunk, hogy egészben maradjanak a paprikák. Töltsük meg a töltelékkel, majd tegyük hűtőbe. Így a vaj lehűl és a töltelék összeáll. Néhány óra elteltével vegyük ki a megtöltött paprikákat a hűtőből és vágjuk a fél cm vastagságú szeletekre, használjunk éles kést."
A videót érdemes megnézni!
Forrás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése