GÖNGYÖLT, KRÉMSAJTOS SERTÉSKARAJ
HOZZÁVALÓK:
4 szelet karaj csont nélkül
A töltelékhez:
2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt sajt
só
1 csomag szeletelt bacon
ELKÉSZÍTÉSE
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.
A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Bevezető: Hedera
Recept és fotó: Receptneked
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése