HOZZÁVALÓK
500 g csirkemáj,
350 g gomba,
400 g bacon,
250 ml fehérbor,
1 db hagyma,
só,
bors,
100 g vaj.
350 g gomba,
400 g bacon,
250 ml fehérbor,
1 db hagyma,
só,
bors,
100 g vaj.
ELKÉSZÍTÉS
Tegyük egy serpenyőbe a vajat, olvasszuk fel majd pirítsuk meg benne a csirkemájat. (ajánlatos lefedni, megelőzendő a máj sütés közbeni fröcsögését).Közben szeleteljük fel a bacont, a gombát és a hagymát. Amikor a máj kissé megpirult adjuk hozzá a bacont és keverjük össze, majd adjuk hozzá a hagymát és a gombát is, sózzuk, borsozzuk. Kavarjuk össze és fedjük le 5 percre, majd öntsük bele a fehérbort, ha szükséges még ízesítsük, hagyjuk 15 percet főni. Ha elkészült melegen tálaljuk.
forrás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése