HOZZÁVALÓK
300 g cékla,
2 db tojás,
80 g sajt,
3 evőkanál majonéz,
egy csipet só,
egy csipet bors
2 db tojás,
80 g sajt,
3 evőkanál majonéz,
egy csipet só,
egy csipet bors
ELKÉSZÍTÉS
A céklát mossuk meg és héjában főzzük meg, majd vegyük ki a vízből és hagyjuk hűlni.
Főzzük meg a tojásokat, tegyünk a vízbe egy csipetnyi sót, ha megfőtt hagyjuk hűlni. Tisztítsuk meg a céklát, vágjuk fel kisebb kockákra, a főtt tojásokat és a sajtot is. Keverjük össze, adjunk hozzá majonézt és fűszerezzük ízlés szerint.
A céklasalátába tehetünk zúzott fokhagymát, savanyú uborkát, apróra vágott diót, vagy akár mustárt is keverhetünk a majonézhez.
Főzzük meg a tojásokat, tegyünk a vízbe egy csipetnyi sót, ha megfőtt hagyjuk hűlni. Tisztítsuk meg a céklát, vágjuk fel kisebb kockákra, a főtt tojásokat és a sajtot is. Keverjük össze, adjunk hozzá majonézt és fűszerezzük ízlés szerint.
A céklasalátába tehetünk zúzott fokhagymát, savanyú uborkát, apróra vágott diót, vagy akár mustárt is keverhetünk a majonézhez.
FORRÁS
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése